Dag 13: Slapen in Ten Sleep

Verenigde Staten, South Dakota

Door de prairies van het Thunder Basin National Grassland verlaten we South Dakota en rijden Wyoming binnen. In de verte zien we de eerste contouren van de Rocky Mountains. Het is vandaag een lange route, maar wel over mooie highways en state roads. In de loop van de middag komen we aan bij onze campground in Ten Sleep.
Ten Sleep is een heel klein dorp in Washakie County, Wyoming. De naam Ten Sleep (tienmaal slapen) verwijst naar het feit dat indianen deze plek gebruikten als overnachtingsplaats. Ze lag op tien nachten slapen van Fort Laramie, Yellowstone National Park en een indianenagentschap in de staat Montana.

De campground ligt naast de rodeoplaats, die helaas maar eens per jaar gebruikt wordt. We gaan in het gehucht een hapje eten en stuiten dan op de bevoorrading, de plaatselijke slangenvanger.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.