Dag 4: Op naar de Smoky Mountains

Verenigde Staten, Stone Mountain

We worden voor zeven uur wakker van het getik op het dak. Het regent weer eens. Na het ontbijt opbreken en klaarmaken voor de volgende etappe. En ja hoor, de afvoer is weer helemaal ondergelopen door de regenval en we kunnen niet lozen. Gelukkig lukt dat wel bij het dumpstation.

We vertrekken in de regen en gedurende de hele dag blijft het met bakken ui de hemel neerkomen. We rijden via Tallulah Gorge maar door de regen en mist zien we er niets. De mooie uitzichten op de Smoky Mountains vallen geheel in het water. In de middag komen we in Cherokee (tjurkie) aan en gaan daar even van shop tot shop. Ondanks het weer ziet het er gezellig uit in het dorp.
Tegen vijf uur rijden we naar de KOA-campground. Op de weg daar naartoe treffen we nog een stel herten aan. Het blijft een fraai gezicht.

We rijden naar onze site en eindelijk – rond 19:00 uur – wordt het droog. We lopen even een stukje rond op de campground, maar het is behoorlijk drassig geworden.Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.