Dag 7: Lake Occoneechee State Park

Verenigde Staten, Green Bay

Vandaag weer een korte route van Twin Lakes State Park naar Lake Occoneechee State Park. Hiermee blijven we binnen Virginia.

Eerst nog een wandeling om een van de meren, Prince Edward Lake. gemaakt. De mist is opgetrokken en het is een blauwe hemel. De wandeling is een leuke tocht van een klein uurtje.
Na vertrek gaan we eerst even naar de Walmart om het eten en drinken aan te vullen. We zullen veel bij State Parks in rustige omgevingen zitten en dat betekent geen Cracker Barrel, Denny’s of Panda Express. Uiteindelijk rijden we deze dag maar 80 km met als bestemming Lake Occoneechee State Park, nabij Clarksville in het zuiden in van Virginia.

We hebben daar een prachtige plek aan het water en de zon straalt aan de hemel. Met zo’n 28 graden is het ronduit heet.
Lake Occoneechee State Park is een groot park en staat samen met Lake Kerr ook wel bekend als buggs island. Wij hebben daar gelukkig geen last van maar hebben een fantastisch uitzicht over het meer. We verkennen het park en maken een kleine wandeling.
Door de campground host worden we wel gewaarschuwd voor het zware weer dat op komst is.
Op zich wordt het weer wel slechter en meer in het noorden van Virginia is het veel slechter, maar wij komen er wel goed vanaf. Om een uur of 10 gaat het wel zwaar regenen met onweer en dat zal tot de volgende ochtend doorgaan.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.