Lost Dutchman en Superstition Wilderness

Verenigde Staten, Lost Dutchman State Park

Vandaag een rustige dag. Eerst lekker een bakkie en wat van de zon genieten op de campsite met de overstekende quails. Daarna een lekkere wandeling naast het park in de Superstion Wilderness https://youtu.be/qEfUppRjMak
Een gebied met schorpioenen (eentje gezien), slangen, coyotes, en veel andere dieren. Overdag laten ze zich echter niet zien. De grootsheid van de woestijn en de cactussen is echter enorm. In de hitte was de wandeling van zo'n 6 km toch best wel zwaar op het eind.

In de middag zijn we naar Goldfield geweest, vlak naast het park https://youtu.be/l0Ax0qGWqEM
Goldfield is genoemd naar de vele goudmijnen die er omheen lagen (waaronder the Lost Dutchman Mine). Goldfield is gebouwd in 1892, maar al snel tegen het einde van 1897 waren de goudmijnen uitgespeeld en werd het een verlaten spookstad. Deze stad is nu de thuisbasis van de Goldfield Ghost Town, een toeristische bestemming.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.