Las Vegas

Verenigde Staten, The Strip

Vandaag gaan we onze camper weer inleveren. Het was zeker een van de ruimste campers die we gehad hebben en naast het akkefietje met de achterbumper voldeed alles prima. Sunshine RV is zeker de moeite van herhaling waard. Jammer is echter de trage afhandeling weer bij het inleveren van de camper, net als bij het ophalen. Zo slecht hadden we dat nog nooit meegemaakt.

Na alle administratie te hebben afgehandeld zijn we rond het middaguur met de taxi in ons hotel Circus Circus aan de Strip. Gelukkig kunnen we gelijk naar de kamer en gaan na de lunch bij Denny's verder de middag op de Strip doorbrengen. Vooral de waterfonteinen bij Bellagio zijn leuk en concentreert de drukte zich https://youtu.be/-sscSrboCpU . Het is nu de 3e keer dat we in Vegas zijn en het blijft levendig en leuk, maar we hebben het nu wel gezien.

Aan het eind van de middag gaan we met de bus naar Fremont Street. De orginele strip van Las Vegas en waar je de meest bizarre figuren kan tegenkomen, maar ook fantastische sfeer https://youtu.be/SPgYB5BbwqI

Bijtijds gaan we weer terug want we moeten op tijd er uit voor een heel lange dag richting Alphen aan den Rijn.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.