Dag 21: Arches National Park, tussen de buien door

Verenigde Staten, Moab

Vannacht de hele nacht regen op de camper horen kletteren en dat was een voorbode voor deze dag. Als we op stap gaan we eerst even de voorraden bijvullen bij de plaatselijke City Market. Het is gewoon opvallend dat Moab, als drukke vakantieplaats, geen Walmart heeft. Het is daarom weer even zoeken waar alles te vinden is, maar we komen er uiteraard uit.
Daarna zetten we de reis voort naar Arches National Park. Gisteren zijn we met name bij de Windows sectie geweest en voor vandaag staan veel andere gebieden op de agenda. We willen starten met Delicate Arch, de meest bekende Arch van het park, maar het plenst niet normaal als we daar zijn. Eerst maar in de camper koffie drinken tot het weer droog is. Dan via de uitzichtspunten Delicate Arch bekijken. De hike naar boven is met dit weer echter niet voor ons weggelegd.

De hele dag tekent zich een beetje als hier, steeds weer schuilen in de camper tot het droog is en als de zon er weer is gaan we steeds een stukje lopen bij een van de fraaie Arches. Jammer van het weer, maar wat een prachtige natuur is het toch.

‘s Avonds gaan we eten bij het bekendste restaurant van Moab, Moab’s Diner. Een jaren 50 aangekleed eethuis met prima eten (ribeye en beef liver). Alweer een dag is omgevlogen.


Weer: Een heel natte dag. Tussen de buien door was het soms zonnig en nog best aardig, maar zeker 50% van de tijd kwam het met bakken uit de hemel. Water en hagel. Temperatuur varieerde daardoor tussen 12 en 17 graden.
Afstand gereden: 98 km, totaal 4096 km

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.