Dag 14: Terug naar het Sauerland

Duitsland, Furtwangen im Schwarzwald

Vandaag een reisdag, al doen we het lekker rustig aan via de lokale wegen, maar het is dan toch bijna 500 kilometer. Als we vertrekken en de eerst de gehele Schwarzwaldhochstraße naar Baden Baden afrijden is het zonnig en genieten we van het uitzicht, alhoewel de weg bij veel plaatsen waar we doorheen rijden erg druk is. Maar we hebben de tijd. Verder zullen we toch soms een stuk snelweg moeten nemen om niet laat in de avond aan te komen. Helaas zijn er deze zomer ook daar weer veel wekzaamheden aan de weg met als gevolg "stau".

Als we in het Sauerland de snelweg afgaan en verder via de lokale wegen rijden wordt het weer steeds slechter. Nabij Willingen is er zo'n storm dat de bomen over de weg komen te liggen en we ook daar weer vast staan. Uiteindelijk als we in Willingen de sleutel ophalen regent het werkelijk "cats & dogs".

Hoe zonnig is alles weer als we ons appartement zien. Heel ruim, heel schoon en behoorlijk luxe. Ons huis voor de komende dagen, ferienhaus Felicitas.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.