Dag 11: Pedernales Falls State Park

Verenigde Staten, Blanco County

Net als bij Palmetto State Park worden we weer wakker met de herten in onze achtertuin. Het blijft een heel mooie wijze van ontwaken. We blijven vandaag in het Pedernales Falls State Park en de wagen krijgt - net als de chauffeur - een dagje rust.

Het is behoorlijk fris als we de wandelschoenen aan hebben en op pad gaan naar de Pedernales Falls. Het park is echter een oase van vogels, vlinders en ander gedierte dat volledig de aandacht vraagt.Het is een wandeltocht van ongeveer 3,5 kilometer naar de Pedernales Falls, die gezien de regen van de laatste tijd toch redelijk droog staat. De herfstkleuren geven het dal van de rivier echter een kleurenpracht.
Het is rustig dus fraai om wat foto's te maken.

Op de terugweg gaan we langs de zogenaamde bird blind, wat een prachtige plek is om o.a. de rode kardinaal vogel te spotten.
Op de campground halen we bij de host direct wat hout voor een kampvuur. Na al die jaren is het de eerste keer dat we een kampvuur zullen stoken en het is met deze temperaturen best aangenaam.
Een exercitie welke we nog vaak zullen herhalen.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.