Dag 19: Need to say more?

Verenigde Staten, Newland

Tja, een dag waarbij je natuurlijk niets aan goed geluk moet overlaten. Eerst naar de Walmart en dan op weg voor 300 km naar Dixie Caverns nabij Roanoke. De camping spreekt echter zo weinig aan dat we besluiten een andere te zoeken en rijden de Blue Ridge Parkway op. Op internet even gezocht en Camping gevonden. Na een belletje lekker gaan we dus aan de BRP eerst nog even lekker van de zon, koffie en een warme hap genieten.

Maar het is vrijdag de 13e! Dus blijkt er een stuk van de Blue Ridge Parkway te zijn afgezet en dat wordt omrijden waarbij de TomTom ons over onmogelijke bospaden de bergen in stuurt, waar we op private property van niet zo heel vriendelijke boeren komen. Dus weer terug en uiteindelijk zo'n 70 kilometer extra moeten afleggen. Pas om half tien, als het al pikdonker in de bossen is geworden, staan we op onze campground in het Jefferson State Forest nabij Buchanan.
Een heel lange dag, deze vrijdag de dertiende....

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.