Dag 15: Wildlife in Cades Cove

Verenigde Staten, Tennessee

We doen rustig aan op onze laatste ochtend op Elkmont campground. Pas na de koffie rijden we richting Cades Cove, langs de schilderachtige Little River.

Cades Cove is een brede, groene vallei omringd door bergen en is een van de populairste bestemmingen in de Great Smokies. Het biedt de beste kansen voor het spotten van wildlife. En inderdaad, in een fraaie omgeving komen we 1 beer, 3 herten en een paar kalkoenen tegen.

In de middag rijden we verder door het park en doen nog een enkele hike. Aan het eind van de dag verlaten we de Smokies op zoek naar een campground. We besluiten te kiezen voor Foothills RV park in Pigeon Forge.

Het weer ziet er de komende dagen niet overal even goed uit, dus in de avond gaan we de plannen voor de komende dagen bekijken en wat aanpassen. In plaats van richting Kansas blijven we nog een paar nachten in de Great Smoky Nountains.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.