Dag 11: Winterse omstandigheden op de Blue Ridge Parkway

Verenigde Staten, Laurel Springs

Vandaag gaat de route verder over de Blue Ridge Parkway door North Carolina richting Asheville. Als het weer in Nederland steeds beter is geworden wordt het hier steeds kouder. We staan op met 5 graden maar de gevoelstemperatuur ligt op 1 graad. We trekken verder zuidwaarts op de Blue Ridge Parkway. Het blijven verbluffend mooie beelden vanaf de weg met ruim voldoende overlooks om rustig van het panorama te genieten.
Op een enkele plek lopen we een korte of iets langere hike. Zoals ook bij de Linville Falls. Daar maken we ons er niet met een makkie vanaf, want we lopen van de Upper Fallls langs de Middle Falls naar de Lower Falls. En uiteraard weer terug. Maar het is de moeite waard, een leuke hike en niet al te moeilijk.
We vervolgen onze weg met af en toe een uitstapje totdat sneeuwstormen (!) dat verder niet aantrekkelijk maken. Via Little Switzerland, een bekende plek dat wel wat tegenvalt, gaan we verder richting Asheville.
Nu blijkt er net in Asheville een festival gaande te zijn waardoor alle campground vol zitten. Ook de Campfire Lodgings waar we graag heen hadden gegaan. Er zit niets anders op dan toch maar een KOA camping op te zoeken. Het is inmiddels al in de avond, dus voor een nachtje is dat geen probleem.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.