Dag 9: Een rustige dag

Verenigde Staten, Clarksville

Als we opstaan regent het nog steeds, maar beduidend zachter. Het duurt dan ook niet lang meer tot het droog is en in de loop van de dag zal het steeds fraaier worden, met zo’n 24 graden. In de ochtend zo’n 75 minuten gelopen, de Plantation Garden Trail. Over de plek waar ruim 100 jaar geleden de Occoneechee Plantation heeft gestaan en nu nog wat zaken te herkennen zijn.
Rond 1839 maakte William Townes zijn huis op de Roanoke Rivier. Zijn plantage, inclusief Occoneechee Island, werd bekend als de Occoneechee Plantation. De plantage werd genoemd naar de Indiase stam die vroeger het gebied bewoonde.

In de middag de Birdtrail gelopen, veel vogels gehoord, maar weinig gezien. Daarna weer even lekker van de zo’n genieten op ons eigen terras aan het meer.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.