Terug in Las Vegas

Verenigde Staten, Las Vegas KOA at Sam's Town

Vandaag de laatste volle etappe met de camper. We doen rustig aan want zoveel km (160) zijn er vandaag niet af te leggen. Eerst nog even genieten van een bordje Reese Puffs.
Na de koffie gaan we richting Vegas en allereerst naar de BassPro shop op de Dean Martin Drive https://youtu.be/TDZg-eHyIcc
Een bezoek aan deze Outdoor keten moet elk jaar even op ons programma staan. Er zijn altijd leuke dingen te zien en te kopen, terwijl de winkel zelf al een beleving is met o.a. alle wapens die er te koop zijn.

In de middag gaan we via de Strip https://youtu.be/hCmfnbJpjiM naar Sam's Town, waar we op de plaatselijke KOA de laatste campground van deze trip hebben https://youtu.be/nzefg6ZsQvI
We moeten helaas de nodige tijd besteden aan het opruimen van de camper en het pakken van de koffers. Bij Sam's Town bevind zich ook het casino en een zeer goed buffetrestaurant waar we gretig gebruik van maken.

Een rustige avond met wat kiekjes van de kleurige pracht bij uncle Sam.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.