Zion NP

Verenigde Staten, Zion Narional Park

Het weer is compleet omgeslagen. Vroeg in de ochtend nog wat lage wolkjes, maar al spoedig een stralend blauwe lucht. Na de koffie trekken we er dan ook snel op uit. We lopen naar het Visitor Centre om de Shuttle bus naar de Temple of Sinawava te nemen. Verder de canyon in kan slechts te voet door de Virgin River bij The Narrows. Door de overvloedige regenval is dit echter sterk afgeraden voor iedereen.
Na even wat rondlopen nemen we de bus naar de Court of the Patriarchs https://youtu.be/LkeEoYHyU

Dit is een prachtig stuk in Zion dat zo genoemd is naar de kijk op Abraham, Isaac, en Jacob Peaks, Daarna voor de lunch naar Zion Lodge, de enige plek in het park waar wat te eten en drinken is te kopen. Tijdens de lunch hebben we daar een mooi uitzicht op Lady Mountain, Heaps Canyon, en de Virgin River.

Na de lunch de bus naar Canyon Junctions en daarvandaan gaan we over de Watchman Trail te voet terug naar onze campground. Een heel mooie weg waar we regelmatig over de Virgin River https://youtu.be/tqytHt5Kmso gaan en de Watchman steeds dichterbij zien komen.

Totaal deze dag meer dan 10 km gelopen, maar het was een prachtige laatste dag in Zion National Park.Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.