Dagje treinen

Frankrijk, Auxerre

Vanmorgen in de regen het station van Etten-Leur opgezocht, waar ons de eerste verrassing wachtte. Onze zoon John had zich gemeld om ons uit te zwaaien. Heel dapper van hem in de stromende regen. Tot Parijs bleef het regenen, maar gelukkig hebben treinen een dak, zodat we daar geen last van hadden.

In Parijs begon zowaar de zon te schijnen. Misschien maar goed dat de TGV flinke vertraging had, anders hadden we de zon waarschijnlijk niet gezien. Onderweg van Parijs naar Auxerre hebben we ook weer een aantal fikse regenbuien gehad, maar toen zaten we gelukkig weer in een trein met dak. Dus weer niets geleden. Het nadeel van de TGV-vertraging is wel dat we in totaal 5 keer hebben moeten overstappen.

In Auxerre aangekomen droog gewandeld naar het hotel. Het hotel is niets bijzonders, maar wel netjes. Wel werden we verwelkomd door een knots van een hond. Deze was gelukkig heel vriendelijk.

Vanavond eten we hier in het hotel en morgenochtend pakken we een broodje bij de bakker als ontbijt. De rest van de dag zien we wel hoe we ons buikje gevuld krijgen.

Morgen eerst met de trein naar Sermicelles en dan ongeveer nog 10 kilometer lopen naar Vezelay. Eindelijk wandelen na een hele dag in de trein gezeten te hebben.

Tot morgen.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Prima dagje zo te lezen!! Veel wandelplezier toegewenst.....

Gridje 2018-03-14 16:59:32

Je had een goeide dag om te treinen met al die regen ,of was het zegen van boven voor jullie uitdaging

Karin 2018-03-14 20:23:32

Hallo Rien en Jo, Fijn dat jullie nu weer op weg zijn. In ieder geval een goed begin met het zonnetje. Een goed voorteken.

corrie groenhuis 2018-03-15 09:55:59

Leuk dat John er was , ja verdienen jullie toch ,het is dat ik moest werken , anders had ook ik er gestaan hoor , ja er was wat water gevallen hoor , ja treinen hebben een dak wat een geluk he ,ha , ha. Nog veel plezierige loopdagen. Ja alle zegen komt van boven???!!! Groetjes xx

Paulien de Bruyn 2018-03-15 13:01:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.