Nog steeds Ottweiler

Duitsland, Ottweiler

Even een update. Zojuist nog met Rien gesproken, maar er zit weinig vooruitgang in. Het lijkt niet zijn hart te zijn en men vermoedt nu dat het een virus is, maar wat dat beest zit en hoe ze het moeten bestrijden is nog onduidelijk. In elk geval gaat het nog niet echt vooruit. Hij is nog erg moe en heeft nog steeds veel pijn aan zijn schouder. Ze houden hem wel de hele dag bezig met bloed prikken, bloeddruk opmeten, fysiotherapie etc.
Namens Rien wil ik in elk geval een ieder bedanken voor de belangstelling en zodra er weer echt enige info is zal ik dat hier ook posten.

Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

Ilona, bedankt dat je ons op de hoogte stelt. We zaten al een paar dagen naar een bericht van Rien uit te kijken. We hopen dat hij geen blijvend letsel aan zijn val over houdt. En we wensen hem sterkte.

Tom. & Hanneke 2019-06-16 18:28:00

Ilona, Hartelijk Dank voor je Bericht zodat we nu weten hoe het met Rien is gesteld. Gezien het uitblijven van zijn Berichten hadden wij al onze twijfels over de reis. Hebben Floor afgelopen week nog gesproken(zit nu op de Camping) maar hij wist toen ook niet of er wat aan de hand was. Ben jij in Ottweiler?????? Hartelijke Groeten ook aan Joost.

Henny en Ko 2019-06-16 18:43:06

Dankjewel, Ilona, voor dit bericht. Ik had liever wat leukers gelezen. Ik weet niet hoe het nu met mijn reactie gaat, of die toch nog rechtsteeks bij Rien terecht komt of ook weer via jou loopt. Indien het laatste, wens Rien dan van mij het allerbeste en goede beterschap. Het is ondanks een goede verzorging geen lolletje om in je eentje in een buitenlands (!) ziekenhuis te moeten liggen. Ik duim voor een spoedig herstel en een veilige thuiskomst. Ik weet niet of Ilse en Martin (beide momenteel weer in Griekenland) het verslag ook nog ontvangen, ik zal ze op de hoogte stellen. Vriendelijke groeten aan jou en Joost.

Toon Andriesse - Soest 2019-06-16 18:43:08

Ilona, bedankt voor je bericht. Ook wij volgen de belevenissen van Rien op zijn reizen. Ik vond het al vreemd, dat er geen update kwam, maar voorheen gebeurde dat ook wel eens (bv. geen wifi of internet). Wil je ons op de hoogte houden van het wel en wee van Rien? Via dit verslag of rechtstreeks via whatsapp , sms of belletje?

Martin 2019-06-16 19:13:24

Hallo Ilona, dank voor je bericht. Jammer dat Rien is geveld en nu in het ziekenhuis ligt. Wens hem sterkte en we hopen dat hij hersteld van dit voorval. Groet Eugénie en Wim

Wim 2019-06-16 19:25:15

Mensen kinderen is dat ff schrikken. Hoop dat alles blijkt mee te vallen. Doe Rien de hartelijke groeten en wens hem heel veel sterkte en beterschap. 😮😮😮

Marysia 2019-06-16 21:14:23

Hallo Ilona. Dank je voor het bericht. Ook wij waren verbaasd al een tijdje niets te horen, maar dat is eerder weleens voorgekomen door geen internet enz. Heel vervelend dat je tijdens je vakantie in het ziekenhuis beland. Zal dit dan werkelijk het einde van de vakantie zijn? We wensen hem sterkte en hopen dat hij zijn vakantie nog op zijn eigen manier af kan maken. Lieve groeten van Tom en Marianne NB Zou je ons op de hoogte willen houden van de ontwikkelingen?

Tom en Marianne 2019-06-17 06:52:01

Oei..dat is schrikken. Ivm het uitblijven van zijn meer dan guitig geschreven reis verslag had ik al donker bruin vermoedde over het verloop vd reis. Ondanks dat het mogelijk is dat er geen wifi etc is. Maar toch..dit keer was het anders. Super fijn dat je dit bericht post. Had liever wat anders gelezen. In ieder geval heel veel beterschap voor Rien.

Desirée 2019-06-17 15:13:24
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.