Vakantie afgelopen???

Duitsland, Ottweiler

Hier zou een nieuw verslag van Rien moeten staan, maar het liep even anders. Ik (Ilona) zal proberen jullie op de hoogte te brengen, want het liep afgelopen week met Rien niet zoals hij hoopte. Woensdagavond werd ik gebeld door Rien zelf dat hij 's middags gevallen was in de camper en dat hij nu in het ziekenhuis lag. Het had kennelijk nogal een klap gegeven want anderen hadden het gehoord en gingen kijken. Donderdag heeft hij nog contact gehad met zijn broer Floor en toen bleek dat ze hem naar een ander ziekenhuis in een iets grotere plaats gebracht hadden, in Ottweiler. Daarna kon ik geen contact meer krijgen want hij had wel zijn telefoon bij zich, maar niet zijn oplaadkabeltje en de stroom was op. 
Vandaag, begin van de middag werd ik echter weer door hem gebeld want iemand had zijn telefoon opgeladen. Hij ligt nog steeds in het ziekenhuis, maar heeft eigenlijk geen idee voor hoe lang nog en wat er echt aan de hand is, het is in elk geval niet zijn hart. Hij heeft veel pijn aan zijn schouder maar krijgt nu ook pijnstillers. Volgens de artsen mocht hij echter de pillen die hij hier gekregen had nooit meer gebruiken. Met Duitse Gründlichkeit wordt hij nu onderzocht en behandeld. Hij is prima aanspreekbaar en wacht voorlopig even af. Hoe het verder gaat vernemen jullie wel, maar voorlopig lijkt zijn vakantie toch eerder afgelopen dan gepland. Hij heeft geen computer tot zijn beschikking, dus dat is de reden dat ik even dit verhaaltje voor hem schrijf. Volgens de artsen is rust de beste medicijn, dus we wachten af.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.