Nog steeds in Sant Pere Pescador.

Spanje, Sant Pere Pescador

Het was een rustige week. Niets te melden; vaak mooi weer maar ook twee regendagen. En daardoor ook frisser geworden. De eerste dagen kon ik dat bestrijden met de elektrische CV maar die gaf ineens geen warmte meer. De warme luchtverwarming doet het gelukkig goed.
Tot ik mij bedacht dat zo verwarmen gas vreet en dus de losse elektrische kachel gezocht. En gevonden. Stroom zit in de prijs inbegrepen.

Ook weer buiten de deur gegeten in het campingrestaurant. Heekfilet van de grill met gebakken aardappelen en de onvermijdelijke groenten. Zeer smakelijk gegeten.
Maar gisteravond ook bij Tom en Marianne. Pangafilet met gebakken aardappeltjes. Voor mij zonder salade. Lekker.

De eerste poes van de vakantie is langs gekomen. Een jong katertje, beetje schuw en hoort bij de camping. In de receptie staan z’n bakjes met eten en drinken. Maar poezensnoepjes vindt hij ook lekker. Hij komt zich melden als ik niet oplet. Het zijn krokante brokjes met zachte vulling. Maakt poesje niet uit. Hij lijkt wel een stofzuiger; ik heb nog tegen hem gezegd dat hij moet kauwen. Helpt niet; een Spaans poesje verstaat geen Nederlands.

Dit was het spannendste wat ik afgelopen week heb meegemaakt. Daarom maar weer stilte.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Jij en poezen die horen gewoon bij elkaar.

Marysia 2018-10-14 20:30:09
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.