Bijna laatste dag Savona

Italië, savona

Slecht ge- en uitgeslapen en direct de campingbaas op mijn dak. Wanneer ga je weg? Maandag! Hij keek zorgelijk; wat bleek, hij had een caravan die tot hij tot dinsdag een plaats moest geven. En de enige plaats die vrij was, was direct achter mij. Dan zet je hem daar toch neer. Dat kan niet als je maandag weg wil. Dan ga ik dinsdag weg, tenslotte is het vakantie en mooi weer.
Dankbaar maar vol vraagtekens fietste de baas weer verder en 10 minuten later stond er een Italiaanse caravan achter me. Met niet zulke aardige Italianen. Ze blokkeerden de uitrit van mijn scooter. Maar die kan ook door pas gewassen handdoeken heenrijden. Geen vrienden gemaakt.

Om 14.00 uur met stralende zon naar Salvatore gereden en kreeg daar direct van Fiora een bord spaghetti met vongole (schelpjes) met kruiden en erg veel knoflook. Echt lekker.
Luis en Veronica waren er ook. Best gezellig en met vier andere Nederlanders een leuke middag. Foto’s gekeken en schoondochter Bridget zei tegen schoonmoeder Henny “kijk hier heb je een duckface”. Ik legde aan Henny uit; “je ziet eruit als een eend en het is bedoeld als compliment”. Maar het blijkt een gezichtsuitdrukking van jonge meiden te zijn om er beter uit te zien?

Ik heb foto’s afgedrukt van Cristina met haar vader Ciro en die achtergelaten in de bar zodat een van de meiden die aan Cristina kan geven. De Nederlanders waren verbaasd dat ik foto’s in mijn campertje kan afdrukken. Salvatore niet; “bij Rien kan je dat verwachten”.

Bij de Ekom boodschappen gedaan; kip voor de fondue. Echter uitverkocht, dus toch maar weer een biefstuk. Ergens is de Coteletta Milanese (Wiener Schnitzel) in de aanbieding. Bij minstens drie caravans stond dit op het menu, met frietjes.

En wederom foto's van de bruiloft.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.