Van Valledoria naar Alghero.

Italië, Sardinië

Met blauwe lucht opgestaan, water bijgevuld, stroomkabel naar binnen en op pad. Met beleid want ik had me weer in de nesten gewerkt. Kon het veld niet op normale manier verlaten. Zelfde weg achteruit terug is geen optie. De weg die ik dacht te nemen had te lage en harde takken. Waar is de tuinman? Kruipdoor, sluipdoor en het dak ging door de bomen die, dacht ik, zachte takken hadden. Aan het eind een scherpe bocht en daar, alweer, een lantaarnpaal. Op enkele millimeters gemist. En maar 1 lelijke kras. Slechts €14.00 per nacht hoefde ik af te rekenen.
Na vier kilometer een tankstation. Zouden die gas hebben? Ze hebben alleen maar gas. Kwam goed uit. Toch weer 43 liter getankt. De verwarming, ’s nachts, gebruikt toch veel.
I.p.v. de doorgaande weg dwars door Porto Torres gereden, misschien kom ik een supermarkt tegen. Dat leverde veel protest op. Die navigatiedingen hebben veel noten op hun zang. Echter geen supermarkt gezien.
Ik weet het Tom; had het aan mijn navigatie moeten vragen, maar dat heb ik nog nooit gedaan en dus niet aan gedacht.
Langs de kust in een barretje een espresso gedronken met een croissant. Die had een ingebakken verrassing: abrikozenjam, lekker.
Vóór 12.00 uur in de buurt van Nuraghe Palmavera, een heel belangrijke opgraving. Maar om nou op het heetst van de dag door en langs ruïnes te lopen gaat me te ver. Maar verder gereden naar mijn einddoel Camperplaats I Platini bij Alghero, vlakbij. Het heeft heel goede recensies.
Een mooi onderhouden grindveld met gras. Supermoderne camper saniplaats, toiletten, douches, wasbakken, zwembadje, etc.
Maar geen campers; wel een aardige oude baas die me €15.00 afhandig maakt in ruil voor de Wificode. Mag ik gratis staan met gebruik van stroom en faciliteiten.
De buspendel naar Alghero en de supermarkt kan ik wel op mijn buik schrijven.
Om 12.00 uur ter plekke na 71 Km. Even gewacht met het pilsje.
Camperplaats I Platini
Coordinaten N40.90551 E8.80083
Str. Statale 291 Km 32,5.
Alghero

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.