Verblijf in Paestum

Italië, Paestum

Uitgeslapen tenslotte was het zwaarbewolkt. Scheelt 10˚C met gisteren. De mevrouw van de camping liep erbij of het 10˚ vroor.
In de bar brood gehaald en een espresso gedronken. Na het ontbijt op de scooter naar de receptie voor de (gratis) Wifi-code.
Ze zagen me aankomen en liepen naar buiten om mijn mooie nieuwe rode scootertje te bewonderen. Het is een elektrische scooter, volkomen geluidloos en reukvrij. Wat een verschil met mijn oude scooter. Nadeel is wel dat dit een 45 Km scooter is en de oude een motor was.
Voordeel is verder dat deze zonder accu’s slecht 58 Kg weegt en de oude 98 Kg en die kreeg ik bijna niet meer in de garage van mijn campertje.

Ik heb een mooi plaatsje. Op grind met gras, aan het strand, naast de bar/restaurant en op 15 meter van het toiletgebouw. Stroom (16 Ampère) en wateraansluiting op 5 meter.

Verder vandaag veel aan de Pindat verslagen gedaan. De Mifi kreeg ik niet aan de praat, de persoonlijk hotspot van mijn telefoon niet sterk genoeg en mijn laptop gaf allerlei meldingen die mij niet vrolijk maakten.
Maar het meeste is opgelost. Niet de Mifi, die ligt in de vuilnisbak; gek werd ik ervan.
Alleen nog problemen met de nieuwe Mio navigatie die ik speciaal voor mijn nieuwe rode scootertje had gekocht. Die meldt enthousiast “geen GPS ontvangst”. Moet snel opgelost zijn, anders ligt hij naast de Mifi.

Om 15.00 uur naar de bar voor een koud pilsje. Maar alles is donker en op slot. Wat nu vanavond? Hier wordt ik nerveus van, niet goed voor mijn maagzweer. Toch maar op het menu gekeken. Ik twijfel, er is zoveel keus.
Oude vertrouwde schnitzel, gegrilde inktvis en/of garnalen of toch maar mixed gril van visjes?
Om 18.00 uur is de bar open en werkt mijn Mio.
Is dit mijn geluksdag?

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

prachtig plekje met zon!!!!!!! en een blitse scooter. jij komt niet van de honger om. lekker genieten. groeten van ons

Tom en Hanneke 2018-05-16 17:26:14
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.