Nog steeds in Dun-le-Palestel

Frankrijk, Dun-le-Palestel

Wintertijd; een uurtje langer mogen slapen. Vannacht wakker geworden snakkend naar adem en misselijk van de pijn. Ik denk dat ik in mijn slaap op mijn buik ben gaan liggen.
Dus nog steeds last net zoals gisteren tijdens het rijden.
Buiten is het somber; het regent niet maar er hangt een hele natte mist.
Om twaalf uur worden mijn bestelde croissants en stokbrood gebracht. “Ben je vergeten dat je ze besteld had?” Nee, maar eigenlijk heb ik een pyjamadag ingelast en kan ik ze dus niet ophalen.
’s Middags de gisteren gekochte eendenpaté op toast gegeten. Met een lekkere Vinho Verde die ik 2015 in Portugal gekocht heb.

Maandag 30 oktober.
Goed geslapen en om negen uur opgestaan. De zon doet z’n uiterste best om er door te komen. Of dat gaat lukken zal later blijken. Heb besloten nog maar een dagje te blijven.
De zon heeft gewonnen vandaag. Binnen bijna te warm maar buiten een echt koude wind. Volgens de weerkaart maar 8˚C vandaag.
Oliepeil gecontroleerd; moest weer geen druppel bij. Koelwater aangevuld met leidingwater. Zal toch niet zo hard gaan vriezen de komende dagen?
Met mijn darmen gaat het redelijk. Wel moet het toilet onder handbereik blijven.
Ik kan merken dat ik de laatste twee dagen niets gedaan heb. Mijn borstbeen voel ik een stuk minder. Tot ik de hik kreeg. Niet prettig, elke hik krimp je ineen van de pijn.

Buiten zag ik een mooie vogel op het gras. Met een 400 mm lens gefotografeerd door het vuile raam van de camper. Toen naar buiten en hij/zij vloog direct weg. Jammer genoeg niet helemaal scherp.
Wat voor vogel? Lijkt op een specht door rood mutsje.

Camping Dun-le-Palestel is een camping met mooi grasveld met grote campingplaatsen en gratis WiFi. Het eerste jaar voor het jonge stel met grote plannen. Hopelijk kunnen ze die omzetten in realiteit.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Volgens mij is dat een groene specht

Martin 2017-10-30 19:51:40

Je mooie vogel is een groene specht. Hadden we vroeger ook in het Bijlmerpark voordat dat helemaal op de schop ging. Sterkte met je darmen, hoop dat je toch veel plezier hebt.

Joost. 2017-10-30 23:35:12
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.