Voorbereiding

Nederland, Andelst

Op 7 januari was in Andelst op het kantoor van Acsi de kennismaking bijeenkomst voor de Marokko rondreis. 15 Equipes werden ontvangen door de enthousiaste reisleidster Helma, bijgestaan door haar man Ben. Allemaal paren, ik was de enige eenling. De gemiddelde leeftijd viel me niet mee; een aardige verzameling bejaarden, maar ja, daar val ik ook onder. Behalve twee Belgische paren met een camper gaan er verder alleen Nederlanders mee. Zeven campers nemen aan deze reis mee, de anderen reizen met hun caravan. Op de bijeenkomst een paar nuttige dingen gehoord. De meeste tips waren mij al bekend. Bij veel vragen had ik het idee dat men zich slecht voor bereidde op zo'n reis. Zoals de vraag "op hoeveel campings in Marokko zijn er zwembaden en tennisbanen?" Het antwoord was simpel; geen enkele camping heeft een tennisbaan en twee campings hebben een zwembad. Alleen zit er geen water in want in februari/maart is het te koud om te zwemmen. Ergens heb ik het gevoel dat de vraagstelser de verkeerde reis heeft geboekt. Ook het vervolg gaf enige commotie: de meeste campings hebben wel een douche, maar .......... uit veel douches komt geen warm water. En op de meeste campings is wel stroom, 220V, maar als de gehele groep stroom gebruikt zakt het snel tot ca. 160V. En dan werkt de koelkast niet!!!! Voor diverse deelnemers waren dit onthutsende mededelingen. Ben ik best wel blij met mijn campertje.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wens je heel veel plezier het stel Tom en Marjan Haen zouden ook naar Marokko met acsi, heb je die nog ontmoet? Verder niet de oplader vergeten hoor kom hem niet brengen. Groetjes uit ijmuiden wij gaan half april mijn dochter heeft een nieuw huis gekocht dus effe helpen en dan gaan we op reis (solo)

Geert Jan 2015-01-19 21:26:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.