Baltische Staten Haapsalu, Estland

Estland, Haapsalu

Uitgeslapen, dat mag toch op zondag?
Ook vandaag weer stralend blauw en lekker warm. Mijn scooter uit de garage gehaald en om 10.30 uur naar de stad (dorp) Haapsalu gereden. 3,5 Km maar en in dit dorp ben je snel uitgekeken.
Twee kerken, drie terrassen, een oude burcht (ruïne) en veel oude houten huizen. De een mooi, de ander vervallen. Op een terras in de zon koffie gedronken, nogmaals een rondje door het dorp gedaan en terug naar de camping. In een supermarkt geweest, maar geen brood, geen koffiebroodjes en geen croissants.

Wel even verderop het voormalige station en nu het spoorwegmuseum. Met een paar oude Russische locomotieven. Een oude zooi wat hier staat te roesten.
Terug op de camping lekker in de zon een boekje gelezen. Opeens geklop?????
Zou het een specht zijn? En jawel, in de boom voor me een heel fanatieke specht. Helaas geen foto; hij zat tussen de takken en bladeren en ook nog tegenlicht.
Trouwens verbazingwekkend wat er op zo’n grasveld tussen je voeten loopt, kruipt, vliegt en springt. Ja, springt; hele kleine sprinkhanen (net een cm) die bijna een meter ver kunnen springen. Ook geen foto.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wel mooie huizen qua kleur. We wachtten weer je volgende verslag af welterusten Rien.

Marysia 2015-09-13 20:32:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.