Baltische Staten Haapsalu, Estland

Estland, Haapsalu

Om 09.00 uur vetrokken met een stralende zon. Van het plan afgezien om via Finland en Zweden te reizen om zo Polen te vermijden. Met een camper vol alcoholische dranken is een bezoek aan de Scandinavische landen niet zo slim.
Al snel een supermarkt gezien en daar waren veel verschillende koffiebroodjes maar ook verse croissants. En appelflappen en de mand met krantenbollen werd net neergezet. Nog heel warm! Helaas geen brood maar toen ging de zoemer! De oven ging open en kijk, gloeiend hete ciabatta’s.
Verder niet veel spannends gebeurt of het moet die eekhoorn zijn die overstak.

Om 12.15 uur na 113 km aangekomen in camping Pikseke in Haapsalu. Een groene camping met veel bomen. Ook een paar appelbomen. Er heeft er een geen appels meer; ik reed er te dicht langs. Want ik moest 2x verplaatsen voor ik satelliet had.
Op de camping stond de reisleider van de Acsi groep al te wachten en de rest van het gajes volgde al snel. Als ik dat zo zie ben ik blij dat ik niet meer bij een groep hoor.
Heerlijk buiten in de warme zon gezeten met een pilsje en geluncht. Wederom alleen Wifi via mijn EnGenius ENS202EXT outdoor wireless-N access point. Te koop o.a. bij routershop.nl voor slechts 129€.

De foto’s zijn nog nog van Tallinn.


Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Ik begrijp je gevoel van niet meer bij een groep horen maar als man reis je denk ik makkelijker alleen dan als vrouw alleen?? veel plezier hoor! Heb jij ook een antenne op die wifi versterker? Groetjes Henriette

Htte 2015-09-12 20:10:52

Ben je nu van plan via Wit-Rusland, Oekraïne, Slowakije en Tsjechië terug te komen? Wij zouden het toch wel fijn vinden als je 1 november terug bent!

Ilona 2015-09-12 20:44:40

Ilona, dat moet toch lukken? Wit-Rusland en Oekraine staan nog wit achterop mijn campertje.

Hymer 2015-09-12 21:14:02

Echt leuk je verhalen te lezen hoor, maar moeten die gebouwen op de foto's bijna allemaal op omvallen staan Rien, Daar is toch wat aan te doen! En begin me niet over de ACSI, daar kan ik nog wel wat van vertellen! Hoe je terugreis ook zal zijn. We blijven je met aandacht volgen.

Tom Haenen 2015-09-12 22:21:45

Toch een soort van belangrijke drie-eenheid : eten - drinken -WIFI. Blij te lezen dat je met alle drie erg gelukkig bent. Bedankt voor je onderhoudende verhalen. Groetjes ook van Hanneke

tom balm 2015-09-13 10:38:53

Hallo Rien, wij zijn het van harte met je eens inzake ACSI. Zoals je gelezen hebt was Alaska Yukon een hele andere spannende interessante trip. Als je via de Oekraine reist in ieder geval goede reis. Groetjes Wim en Tony

wimton.gaat.weg 2015-09-13 18:36:28
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.