65e reisdag naar Albufeira

Portugal, Albufeira

Om 08.30 uur opgestaan, gedoucht en boodschappen gedaan bij de supermarkt. Brood, croissants, twee ons magere ham en een mooi stukje vlees (bleek ’s avonds een uitstekende biefstuk te zijn). Om 09.30 uur vertrokken en al snel stromende regen. Bekende badplaatsen bezocht aan de Algarve maar met hevige regen geen lol aan.

De rechterkant (de vieste kant) met een hogedrukspuit met warm water en zeep een beetje toonbaar gemaakt. Langs de kant van de weg 15 kg sinaasappels gekocht voor 5 €. Hopelijk zit hier wel sap in. In Albufeira ook nog rondgereden maar het bleef regenen. Bij een grote Lidl gestopt, heeft zelfs aparte parkeerplaatsen voor campers, om het bier aan te vullen.

Een benzinestation met LPG gevonden. 55 Liter getankt en daarmee heb ik in Marokko gekookt, verwarmd en gedoucht. Dat zijn ruim twee oude gasflessen (die in Marokko niet om te ruilen en heel moeilijk te vullen zijn), dus de LPG-installatie is een nuttige aanschaf geweest

Op 3 km uit het centrum van Albufeira om 15.00 uur na 106 km aangekomen op een mooie ruime camping met grote plaatsen, goed sanitair en gratis snelle Wifi. Voorlopig twee nachten betaald en in de loop van de middag ging zelfs de zon schijnen.


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Jammer dat de bus zo beschadigd is maar hij rijdt weer goed en dat is eigenlijk het belangrijkste. Geniet lekker van Portugal en het zonnetje.

Marike 2015-04-07 17:14:20

Pech met de auto, pech met het weer. Houdt het dan nooit op? Schrijf dit onder een blauwe hemel in de buurt van...Rosas Groetjes

Tom Haenen 2015-04-09 08:16:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.