5e reisdag

Spanje, Denia

De hele nacht zware storm, de camper stond te schudden op z'n pootjes. Om 08.45 uur stond ik voor de receptie; gesloten. Om 09.05 uur heb ik het stageld onder de deur doorgeschoven en ben vertrokken.
De hele dag zware storm, de camper ging de hele dag te keer. Hard werken en ik durfde niet boven de 80 Km per uur uit te komen.
Lekker vers stokbrood als lunch gegeten en na 12.00 uur ging de zon schijnen en was de rit toch wel mooi o.a. tussen grote velden met kleine boompjes waaraan sinaasappels en mandarijnen groeiden. Veel van de vruchten lagen op de grond. Overrijp van de boom gevallen. Misschien is ook hier het plukken duurder dan wat het oplevert?
Om 15.00 uur al aangekomen in camping Los Llanos in (bij) Denia. 337 Km gereden en de zon schijnt ook nog steeds. Het is nu 12 graden. Op het terras genietend van de zon een tapbiertje gedronken. En nog 1.

Misschien waren die biertjes te koud of heb ik teveel stokbrood gegeten 's middags, maar 's avonds voelde ik mij niet goed en ben vroeg, 18.30 uur, zonder te eten in bed gekropen.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Hopelijk voel je je weer beter. Je schrijft erg onderhoudend en leuk. Met het weer zal het verder naar het zuiden zeker wel beter gaan. Blijf genieten en veel plezier. We blijven je volgen. Groetjes ook van Hanneke

tom balm 2015-02-06 16:02:04

Dat je iets vergeet hoort volgens mij bij je! Leuk je zo te volgen met foto's van je camper? Veel plezier en lekker eten. Groetjes Geert Jan

Geert Jan 2015-02-06 18:43:42

Ik hoop dat je beter voelt, het is allemaal zo spannend ... Ik ik blijf je volgen en wens verder goed rijs, genieten veel plezier Groetjes ook van Salvatore

Fiora 2015-02-06 19:06:55
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.