40e dag

Marokko, Zagora

Eerst uitgeslapen tot 10.20 uur. Wel voor zevenen wakker geworden van een Nederlands kippenhok, maar die stapten gelukkig om 07.00 uur in jeeps. Vandaag is de jeepsafari.
Met vierwieldrive jeeps rijden door de Sahara. Althans je wordt gereden, want zelf rijden is er niet bij.

Een erg hobbelig gebeuren wat ik in andere landen al heb gedaan, dus geen reden om mij zelf weer te gaan pijnigen. Jan en Annerie zijn thuis gebleven net zoals Pros en Irma. Pros heeft een goed excuus. Hij heeft gisteren tijdens de drommedarisrit zijn zadel verschoven. In plaats van op het kussen zat hij nu op het ijzeren frame. En ook zo’n rit is erg hobbelig en heeft nu het vel bij zijn stuitje helemaal open gehaald. Van de apotheek heeft hij zalf en poeder gekregen.

Het is vandaag een stralend blauwe dag, met weinig wind. Dus zelfs warm in de schaduw.
Ik heb wat foto’s gemaakt van de camping, van bloementjes en van een leuk vogeltje (een hop?). De musjes zijn hetzelfde als in Nederland maar soms zit er een tussen met een rode gloed.

De verwachte tijd van thuiskomst was 17.00 uur. Maar nog niemand te zien. Ik ga naar binnen en doe de ramen etc. dicht want als de zon weg is koelt het erg snel af.

Om 19.15 uur kwamen de eerste terug en moeten nu het eten (tajine) gaan bestellen wat we kunnen zien klaarmaken. Echter dat duurt twee uur. Zal wel niet doorgaan.
Ben klopte aan de deur en nodigde me uit voor koffie met gebak (koffie zelf meebrengen) om 21.00 uur vanwege de verjaardag van Mijntje.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Jij oa op kameel deze foto heb ik nog niet gezien?

Geert Jan 2015-03-13 13:45:56
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.