Nog steeds Savona.

Italië, Ligurië

Uitgeslapen tot 09.30 uur. Zwaar bewolkt en af en toe een buitje. Wat gerommeld tot 11.00 uur en gedoucht en aangekleed. Douchekop in de wijnazijn gedompeld wegens gebrek aan schoonmaakazijn. Zal toch ook wel helpen?
De scooter uit de garage gehaald. Deze startte in één keer. Dit jaar heeft de accu de winter wel overleefd, dus de nieuwe accu in het vooronder niet nodig.
Maar de scooter stond nog nog niet op de standaard of het begon weer te hozen. Dit is niet wat ik verwacht had. Mijn plannen behoorlijk in de war.
Naar mijn vrienden is het een kwartiertje met de scooter, maar ik ben een mooi weer rijder. Regenkleding heb ik niet.
Eerst maar eens Luis gebeld. Zijn ze wel open met dit rotweer? Toevallig wel. Gisteren waren ze dicht maar er was net een school binnengekomen om te spelen en de juffen wilden eten. Zonder te reserveren 60 kinderen in en rond de bar! Luis heeft me snel opgehaald en toen de school klaar was werd de bar gesloten. Met Salvatore boodschappen gedaan en bij hem thuis gegeten. Netjes weer naar huis gebracht en om 21.30 uur was ik weer in mijn campertje.

Vrijdag 28 april 2017
Om 09.30 uur opgestaan met lichte bewolking. Lekker onder de douche en toen…….. DE ZON! Blauwe lucht en fris maar een hoopvol begin. De douchekop sproeide een stuk beter. Wijnazijn helpt ook. Het restant van de vleeswaren die Salvatore had meegegeven opgegeten.
Na het toilet geleegd te hebben de scooter gestart en weer naar de bar gereden. Daar wat rond gehangen in afwachting van de komst van Evelin. Dat duurde even want ze had met haar nieuwe autootje een aanrijding gehad. Niets ernstigs maar zoiets kost toch tijd.
Voor het eerst haar kinderen gezien. Een heel lief klein meisje, Angelica, wat straks 2 jaar wordt. Timide, maar gek op opa Salvatore.
En haar broertje, Valentino, nog niet helemaal van deze wereld. Pas vier weken en sliep overal doorheen. Het was fijn ze te zien, Evelin ziet er goed uit en is een fantastische moeder.
’s Avonds bij Salvatore thuis spaghetti Bolognese gegeten. Natuurlijk weer veel te veel en ik heb nu een bakje in de koelkast voor slechte dagen.
Om 21.30 uur weer terug in mijn campertje.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Blij dat je weer.en route bent. Heerlijk om je verhalen weer te lezen.👍👍

Marysia 2017-05-02 19:31:32
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.