Melissa en Luca's trouwdag

Italië, Savona

Om 12.00 vertrokken om zusje op te halen. Zonder problemen naar haar huis gereden en toen naar het huis van Melissa om Fiora op te halen. Ging ook foutloos want ik kreeg te horen “wat ben je vroeg!” Ongeveer 35 minuten gewacht en toen bleek Fiora niet met mij mee te rijden naar de kerk?

Dus met zusje op weg en ik had het idee om in colonne achter Luis te rijden al afgewezen. Ik kan toch op mijn TomTom rijden? En inderdaad foutloos bij de kerk, met parkeerplaats vlakbij. Gelukkig niet achter Luis aangereden want die heeft zijn vader moeten bellen dat hij het niet kon vinden. Zat ie aan de verkeerde kant van Genua met drie auto’s in zijn kielzog.
Het was een mooie, maar lange dienst en Melissa en Luca zijn getrouwd.

Met Salvatore naar de auto gelopen en die liep te jammeren; ik had op de busbaan geparkeerd. ’s Middags stond hij helemaal vol en nu maar 1 auto, de BMW van Salvatore. Maar geen bon.
Naar Noli gereden voor het diner en het gezellige feest ’s avonds. Maar liefst 86 mensen zaten in een prachtige locatie te genieten van het eten en het drinken. Salvatore heeft me thuisgebracht en om 02.00 uur rolde ik mijn bedje in.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.