Bellagio en meer.

Verenigde Staten, Las Vegas NV

Na een minimaal ontbijt, we gaan namelijk straks weer van een buffet genieten via MyVegas, gaan we op weg naar het zwembad. Normaal is dat een fluitje van een cent. Je stapt de lift in, drukt op 't knopje "pool" en komt op de juiste plek weer uit de lift. Deze ochtend niet. Het knopje weigert dienst. En zoals al snel blijkt, niet alleen bij ons! Diverse mensen hebben zich verzameld, die niet weten hoe bij het zwembad te geraken.

Er verschijnt een medewerker die ons kan uitleggen hoe we dan wel bij het zwembad kunnen komen. Dat is gelijk wel een flinke wandeling. Als we bij die toegang aankomen is het al ruim over negenen. Het zwembad gaat om 9 uur open, maar ook dat vandaag niet! Er verzamelt zich langzaam een kleine menigte op het balkon. Pas om kwart over negen mag de menigte los.

Toch een beetje slordig voor zo'n tophotel! Of Murphy's Law, of toch de hack op de MGM locaties in Las Vegas van een week of wat geleden, die nog wat napruttelt. Want waarom werken een heleboel slotmachines niet, of niet naar behoren? Dat viel gisterenavond op en verpestte wel enigszins het speelplezier.

We zijn tot 12 uur aan een warm zwembad gezeten. Daarna terug naar de kamer, wat nu wel via de normale route ging. Aangekleed en daarna met de gratis tram naar Park MGM gegaan. Vanaf daar zijn we overgestoken via de loopbrug naar de overkant van de Strip. We gaan namelijk in MGM Grand van het brunchbuffet gebruik maken (2 for 1). Wat we daarna nog gaan doen weten we nog niet.
Het buffet is niet heel hoogstaand, maar er is wel het e.e.a. om onze magen te vullen. Daarna duiken we ook even het casino van MGM Grand.

Ook hier last van, inderdaad, de naweeën van de hack van een week of twee geleden het volledige MGM concern in Las Vegas Een gastheer van het Aria bevestigd later op de avond dat nog niet alle problemen opgelost zijn. Ook niet op de slotmachines.

We zijn de Strip opgegaan, en duiken hier en daar een winkel in. We vullen ook de hoestsnoepjes aan. Bij het Aria pakken we weer de tram richting het Bellagio. Mooi systeem toch, zo kom je makkelijker en gratis van de ene kant naar de andere kant.

Her valt trouwens op dat de hele Strip vergeven is van bouwputten. Deels als voorbereiding op de Formule 1, die gereden wordt over de Strip. Ook worden er weer nieuwe complexen gebouwd. Terwijl anderen, zoals het RIO waar wij op uitkijken, ineens gesloten lijken te zijn. Maar dat is ook Vegas. Geen jaar hetzelfde.

Misschien dat we straks even naar het Caesars Hotel gaan. Die zijn niet gehackt, dus is het spelen misschien wat plezieriger. En altijd leuk dat mooie hotel weer te bezoeken.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.