Echt vakantie, niets moet!

Verenigde Staten, Las Vegas NV

De eerste dag dat ik deze vakantie heb uitgeslapen. Terwijl Leon rond een uur of 8 al rond liep te spurten, had ik zoiets van; Laat mij maar even!
Leon heeft zelfs een broodje gehaald en achtergelaten voor het ontbijt. Terwijl hij al om 10 voor 9 in de rij stond voor het zwembad, draaide ik me nog eens om.

Het was al half 11 toen ik wakker schrok.
Begonnen met het broodje en een sapje.
Lekker gedoucht en zwempak aan. Richting zwembad om Leon gezelschap te houden. Een stop bij de Starbucks om aan de cafeïne behoefte te voldoen en de dag kan weer beginnen!

Weer tot een uurtje of 12 bij het zwembad gezeten. Het waait overigens weer stevig, maar dat verkoelt wel lekker.

We zijn met het gratis trammetje naar The Mirage gegaan, om vanaf daar weer lopend naar het Bellagio te gaan voor een 2for1 buffet voor de brunch. Daarna hebben we geen echte plannen, dus slenteren we van het ene naar het andere casino. Maken foto's, en spelen wat hier en daar.

De wind is toegenomen, het zijn af en toe echt harde windstoten. Als aan het einde van de middag ook de zon weg is wordt het ook nog een soort fris!! Ook eens lekker als niet bij elke wandeling het zweet van mijn hoofd druppelt.

We komen al slenterend en spelend de avond wel door. Misschien pakken we nog ergens een klein hapje. Komt wel goed!!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

👍

Jeannette 2017-09-22 17:12:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.