Dinsdag, tweede vakantiedag

Verenigde Staten, Park MGM

Ik heb een redelijk goede nacht achter de rug, in tegenstelling tot Leon. Die heeft de halve nacht op zijn telefoon berichtjes e.d zitten lezen. Slapen ging niet meer vanaf 5 uur. Uiteindelijk heeft hij zijn boek maar gepakt.

Dan zijn we in ieder geval op tijd om naar het zwembad te gaan. 😄
Net over 9 uur melden we ons bij de ingang, nadat we Starbucks even links hebben laten liggen. Als we daar in de rij hadden aangesloten waren we zo een half uur verder geweest. Nu nog het beste plekkie zoeken voor de zon. Valt nog niet mee met al die hoge gebouwen.

Uiteindelijk tot half 1 van de zon genoten. Gedoucht en aangekleed weer richting Excalibur voor ons tweede 2for1 buffet via MyVegas. Om half 2 kunnen we aanschuiven, en weer lekker genieten.

Na ruim een uur zit onze maaltijd er weer in. We lopen daarna weer door naar New York New York. Daar even een tijdje gespeeld, met wisselend succes.

Nadat we alles hadden gedaan wat we wilden zijn we via de loopbrug overgestoken naar de kant van MGM Grand. Daar op het rijtje diverse winkels bekeken. Maar nog niet iets leuks gevonden.

Teruggelopen naar het MGM Grand. En daar een tijd gespeeld. Leon heeft nog een ouder echtpaar geholpen.
Ze wisten namelijk niet hoe ze geld in de slotmachine moesten doen om te gaan spelen.

Het opvallende was dat deze meneer tijdens het gesprek over het accent van Leon ineens zijn rijbewijs tevoorschijn haalde. Want toen duidelijk werd dat we uit Nederland kwamen moest hij pronken met zijn achternaam. Deze meneer heette namelijk Zevenbergen, en die naam had hij, volgens zeggen, te danken aan Rotterdamse voorouders.

Toch een tijdje zelf ook gespeeld, en uiteindelijk terug naar ons eigen hotel gelopen. Buitenom en over de stoep. Opvallend is dat het toch wel een stuk rustiger is in Las Vegas dan dat we gewend zijn.
Misschien nog steeds de impact van corona!?!

Ook in ons eigen hotel nog wat tijd op de casino-vloer doorgebracht. Rond een uurtje of kwart over tien zijn we er klaar mee. Leon heeft nog wat slaaptekort!
Op de kamer even nog een borrel, en wat tijd nemen om de herrie uit de kop te krijgen. Misschien slaapt Leon dan wat beter.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.