Zaterdag wasdag.

Verenigde Staten, Lake Havasu City Arizona

Een lekker nachtje in onze suite. Na een rustig ontbijt, de koffer weer in de auto en gaan! Redelijk lange route maar onze laatste overnachting voor Las Vegas. Dat is in Lake Havasu City.

Dit plaatsje hebben we een aantal jaren geleden bezocht. Er ligt namelijk the London Bridge. Een brug, die over de Thames in Londen heeft gelegen. Londen heeft de brug in een ver verleden in de verkoop gedaan, en Lake Havasu City geeft hem gekocht. Dus in Londen is hij, steen voor steen, afgebroken, en in Havasu weer opgebouwd. Op de stenen zie je de nummers van het bouwpakket nog staan.

Maar voorlopig zijn we daar nog niet. Vanuit Surprise rijden we een dunbevolkt gebied in. Met grote lege vlakten, waar het om 9 uur al 35° is. Eerst is het gewoon een desolaat gebied. Verderop is het landbouwgebied. Daar zijn de, veelal Mexicaanse, arbeiders met bussen aangevoerd, om te oogsten. Dat van die bussen weten we, omdat die er altijd nog staan tot ze weer klaar zijn met werken.

We maken af en toe een stop, om wat plaatselijke cultuur en eigenaardigheden op te snuiven. En natuurlijk de benen te strekken. We maken één extra lange stop bij het Blue Water Resort en Casino in Parker. Daar is een overkill aan cowboys, omdat er een evenement is. We spelen wat en we lunchen wat. Lekker zo'n vakantiedag.

Het gebied tussen Parker en Lake Havasu City bestaat uit hoge kale rotsige bergen met een mooie rivier in het dal. En op deze mooie zaterdag is het op en bij het water een drukte van belang. We komen onderweg zoveel mooie plekjes tegen. Het is een zeer mooie route om te rijden

Toch zit de was in de machine, en wij in het zwembad om 6 uur. Nog heerlijk te genieten van de avondzon. Bij het eten vanavond kwamen we nog een bekendheid (Daryll) tegen, van Storage Wars. En volgens hem kwam Leon hem ook bekend voor. 😆
Morgen weer, voor de laatste paar nachten van deze vakantie, naar Las Vegas. Dan is het echt weinig doen en relaxen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.