Las Vegas dag 4

Verenigde Staten, Las Vegas Nevada

Opnieuw een zwembad dag, om mee te beginnen. Ik ben weer een slow starter vandaag. Rond 10 uur ben ik er, terwijl Leon bij de opening van het zwembad, om 9 uur, al stond te wachten. We gaan vandaag bijna alleen in het zwembad rondhangen. Rond de middag, als het weer te warm wordt, gaan we terug naar de kamer. Daar gaan we eerst lunchen, en gaan we alvast het meeste inpakken. Hoeven we daar morgen niet meer aan te denken.

Om half 1 even uit de warmte gegaan. Geluncht met de nacho chips en dip. Inclusief een lekkere milkshake. Daarna de kleren uitgezocht die achter mogen blijven. De rest in de koffer gestopt. En nog ruimte over. Om een uurtje of 2 weer richting zwembad. Het is in ieder geval nog warm zat. 😉

Omdat het de laatste echte vakantie dag is gaan we aan de alcoholische versnapering. Dat hebben we niet elke dag gedaan. Want dat zou een krater in ons vakantiebudget geslagen hebben. Als je in het casino aan het spelen bent, zijn de drankjes gratis. Wil je buiten de speelvloer iets drinken, ben je gauw een klein kapitaal kwijt.

Bij het Aria weer een buffetje. Dan weer even terug naar ons hotel, om te kijken of we online in kunnen checken voor de vlucht van morgen. In het hotel is geen mogelijkheid om dat op een computer met printer te doen. Hooguit de congierge had het voor ons willen doen voor $5. Maar die is er niet meer om half 10.😕
Dus gaan we op de tablet inchecken, en zetten we het op de mobiel. Dan komen die boardingpassen morgen wel. Maar dan kunnen we in ieder geval de stoelen vastleggen.
Het inchecken is gelukt, en de stoelen zijn ook aangepast. Morgen op het vliegveld de passen even uitprinten.

Nog even bij het Cromwell een rondje machines gedaan. Ons eigen hotel was namelijk beredruk, door een conferentie van Kiwanis USA.

Morgen nog een dagje Vegas, want we vertrekken pas om half tien 's avonds.
En dan zit deze lange vakantie er al weer op.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.