Beach Life

Griekenland, Limni Keriou

Na een onmogelijk lange maar goede nacht, vanaf half 10 tot half 8, opgestaan in een zonnige wereld. Misschien hadden we die lange nacht toch ff nodig!
Vandaag geen spectaculaire ideeën of tripjes op het programma. Zometeen eerst ontbijten. Op 1 van onze balkons!😄 Daarna gaan we het plaatselijke strand onveilig maken. En zien of we ons daar de hele dag kunnen vermaken. Het is vandaag zondag, en door de Corona zijn er echt minder toeristen. Dus het " echte Griek-gehalte" is vandaag waarschijnlijk hoog. We gaan het meemaken.
Het valt allemaal reuze mee. Ook qua warmte is het goed te doen. Af en toe het water in. Wel met waterschoenen, want het eerste stuk zijn grote kiezels. Maar we zweten ons niet het leplazerus.
Rond half twee lopen we eens richting het dorp. Tijd voor een (lichte) lunch. We willen namelijk allebei het gewicht niet weer te veel laten oplopen, nadat we zoveel zijn afgevallen. Dus 2x salade, maar wel een wijntje erbij. Weer even genoeg tot het avondeten.
Lekker de rest van de middag aan zee blijven hangen. Rond 5 uur zien we in de bergen, een flink stuk links van het dorp, dikke rookpluimen opstijgen. Het lijkt erop dat daar een bosbrand gaande is. Maar of dit iets gecontroleerds is, of een niet geplande brand weten we niet. Hij is iig. niet te missen.
Om 6 uur verlaten we het strand. En duiken we, met mondkapje, nog even de supermarkt in voor grote flessen water.
Bij het appartement nemen we een borrel, en douchen we op ons gemak. Rond 8 uur vertrekken we richting het dorp. Gisteren hebben we links verkend, vandaag gaan we rechts. Zoeken we daar een plekje om te eten. Het is taverna Nicolas geworden, met uitzicht op de haven en de zee. Mooie afsluiting van een heerlijke dag!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.