Las Vegas dag 1.

Verenigde Staten, Las Vegas Nevada

Een heerlijke eerste nacht gehad. Leon was er om 7 uur al klaar mee, en ging een stuk lopen. Zo vroeg is het nog wat koeler, dat scheelt. Ik ben tot een uurtje of half 9, toen Leon terugkwam, blijven liggen. Daarna, onder het genot van een vers gezet bakkie koffie, een planning voor de komende dagen gemaakt. Wanneer gebruiken we de rewards van MyVegas, wanneer gaan we zwemmen enz. Je kunt maar ergens druk mee zijn!

Om half 10 zitten we in een, al redelijk heet zonnetje, op een bedje bij het zwembad. De weersverwachting voor vandaag is weer meer dan 35°. Dus de hele dag buiten is weer teveel van het goede. We zullen straks wel even oversteken naar het Aria, om daar de two-for-one lunch te gebruiken. Daarna zien we wel.

Er stond een flinke rij bij de Total Rewards balie, waar ik de MyVegas-voucher moet inwisselen voor punten op mijn spelerskaart. Ook voor het buffet stond een flinke rij. Uiteindelijk kregen we pas om twee uur een plekje. Tot half 4 heerlijk zitten eten van alles wat het buffet te bieden had.

Via de Strip en diverse casino's weer teruggelopen naar ons hotel. Daar nog even gespeeld en na geborreld op de kamer. Dit was een typische Las Vegas dag voor ons. Morgen weer zo een!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.