Las Vegas dag 3

Verenigde Staten, Las Vegas Nevada

Vandaag beginnen we weer aan het zwembad. Leon een uurtje eerder dan ik. Hij is er al eerder uitgegaan. Het zwembad gaat pas om 9 uur open. Maar onderweg kom je langs het sportcafe. Er was net een WK-wedstrijd Mexico tegen Zweden aan de gang.
Er had zich een groepje Mexicanen geïnstalleerd om de wedstrijd te volgen en een enkele Zweed. Hij besloot daar ook even bij aan te sluiten om de wedstrijd te kijken. Het zwembad was toch nog niet open.

Ikzelf kwam er om kwart over 9 uit. Heb voor mezelf een lekkere bak koffie gezet. Met 3 chocolatechips koekjes heb ik mijn ontbijt alvast gehad. Daarna heb ik me bij Leon aangesloten bij het zwembad. Tot een uurtje of 12 bij het zwembad, en daarna naar de outlet. Toch nog even shoppen.

Om 1 uur zijn we onderweg naar de shopping outlet. Na een hoop gesjouw, winkel in, winkel uit, zijn we om 5 uur klaar. Niet helemaal, naar onze zin, geslaagd. Maar op een gegeven moment vinden we het mooi geweest. Zeker in de uitputtende warmte.

Een leuke bijkomstigheid was, dat we tijdens het shoppen ineens oog in oog stonden met het Lou Ruvo Centre for Brain Health. Daar zijn we vorig jaar naar op zoek geweest. We werden toen door de Tomtom alle kanten behalve de goede opgestuurd. (Zie het verslag van vorig jaar.) Nu staan we ineens tegenover het bizarre gebouw.

Op de hotelkamer gekomen nemen we een lekkere koude borrel, bekijken de aankopen, en verwijderen we gelijk ook de prijskaartjes. Ook van de kleding die we onderweg al gekocht hadden.

Straks sluiten we aan in de rij bij het Bellagio voor een two-for-one dinner. We zullen vanavond daar onze tijd wel zoet brengen. In de garden, het casino en bij de fonteinen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.