Time to change.

Verenigde Staten, NV 89122 Las Vegas

Lekker geslapen en tijd om de koffer weer in te pakken. Om een uurtje of 8 eruit en lekker op het gemak alles weer netjes ingepakt, even lekker opgefrist en toonbaar gemaakt.

We "ontvluchten" vandaag The Strip omdat hier in het weekend woekerprijzen voor een kamer gevraagd worden. Maar ook omdat in het weekend het, normaal gesproken, druk is met bachelorparty's en gewone weekendjes weg.

Wij vinden het echter opvallend rustig in Sin City. Waar normaliter drommen mensen over de stoepen paraderen, is het nu af en toe een groepje of wat stelletjes, maar zeker geen drommen. Er wordt ook altijd in file over de Strip wordt gereden. Er rijden nu natuurlijk ook wel auto's, maar de enige file is voor de stoplichten. Corona dat nawerkt?? Economische effecten?? Geen idee.

Voor we naar ons hotel off-strip verhuizen hebben we nog even tijd om te brunchen in het Luxor. Beviel iets beter dan eerder deze week.

Van de week al een paar keer geprobeerd mijn moeder te bellen. Er kwam telkens geen verbinding tot stand. We dachten dat er iets niet goed was met het bereik. Nu toch maar eens opgezocht op internet.
Blijkt dat we nu, bovenop ons bestaande abonnement, een extra uitbreiding moeten hebben voor landen buiten Europa. Tot en met onze laatste Amerika-reis in 2019 hebben we dat nooit nodig gehad, dus ook nooit bij stilgestaan voor deze trip.

Na het eten de auto opgezocht. Koffers en tassen zaten er al in. Het adres van Sam's Town ingetoetst. We rijden weg van de drukkere Strip. Het weekend is duidelijk begonnen!!

Tegenover Sam's Town zit een Walmart. Daar even wat geshopt voordat we ons gaan inchecken.

We moesten even wachten, maar we mogen wel al om drie op de kamer terwijl officieel het inchecken pas om 4 uur is.
Bij het uitchecken, zondag, moet ik wel de rekening goed controleren. Die wijkt namelijk nogal af van hetgeen ik bij de reservering heb op gekregen. Ook lijkt mijn aanbetaling van de eerste nacht er niet afgehaald. Dus de rekening goed controleren.

Ons geïnstalleerd op onze kamer zonder het uitzicht waar ik om gevraagd had. Maar we zijn er maar twee nachten. En ook zijn we bijna niet op onze kamer. De rest van de avond maken we het casino onveilig. Met een kleine onderbreking bij de Big M die ook in het hotel zit. Ook deze twee nachten gaan we ons wel vermaken.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.