Nog een week te gaan, Corona Volente :-)

Nederland, Harmelen

Volgende week om deze tijd staan we er, als het allemaal meezit, beter voor.
Zaterdag 5 september vliegen we dan voor een vakantie van 14 dagen naar Zakynthos.
Maar we hebben nog een druk weekje voor de boeg. Uiteraard moet ik nog gewoon maandag, dinsdag en donderdag werken. Maar daarnaast hebben we ook gewoon een druk programma.
Vandaag ben ik al bij de schoonheidsspecialiste geweest, om wenkbrauwen en wimpers bij te werken en een algehele "opknapbeurt" te ondergaan. Van de week mag ik me ook melden bij de nagelstudio voor "vakantienageltjes", de pedicure voor de tenen en voetjes, en ook bij de kapper, om te verhullen dat ik een grijze duif ben.

We moeten woensdagochtend (maximaal 72 uur voor aankomst in Zakynthos) ons onderwerpen aan een COVID - 19 test.
Dan, 48 uur van tevoren, moeten we, via een Griekse site van de regering, een document genaamd: Passenger Locator Form (E-PLF formulier) invullen. Daarin moet je aangeven welke periode je in Griekenland bent, en waar je verblijft. Van deze twee acties moeten we een positieve uitslag hebben / krijgen. Anders worden we geweigerd op de vlucht naar Zakynthos.
Ook moeten we, eveneens 48 uur voor vertrek, nog een gezondheidsverklaring van het RIVM in tweevoud invullen, ondertekenen en meenemen naar Schiphol.
Als alles wordt goedgekeurd, en er geen wijzigingen zijn in de reisadviezen van de Nederlandse en/of Griekse regering, mogen we van onze (welverdiende) 2 weken zon/zee/strand en lekker eten gaan genieten.
Dus met recht weer: CORONA VOLENTE !!!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.