Een laatste mooie dag.

Verenigde Staten, Las Vegas NV

En dan zit deze reis er bijna op. Een kleine 4 weken zijn we weg. Deze laatse week vooral aan het bijkomen van de indrukken van de eerste 3 weken. Dat betekent lekker relaxen met een boek aan het zwembad, en verder weinig ondernemen.

Vanmorgen konden we direct met de lift naar de juiste verdieping zakken. Dat bespaarde ons een fikse wandeling. Bij het zwembad zit op elke zijde een lifeguard. Degene waar wij op uitkeken vanmorgen zat in de ontkenningsfase. Volledig verstopt onder een handdoek had ze totaal geen zicht op eventuele calamiteiten. Later op de dag werden we in de gaten gehouden door een spook.😱

Onze planning vandaag is geen planning. De MyVegas Reward voor een 2 for 1 brunch bij het MGM Grand skippen we. De vorige keer was de kwaliteit zo slecht, dat ik daar niet weer $30 voor over heb. Dat geef ik dan liever uit aan iets dat wel lekker is. We bivakkeren lekker aan het zwembad, en zien wel wat de dag ons brengt.

De lunch hebben we gebruikt bij het Poolcafe. Kost wat, maar dan heb je ook wat, incl. een gratis refill om mee te nemen als je van tafel gaat. Als we rond 5 uur uit de zon zitten gaan we naar de kamer. Dan pakken we de koffers weer reisklaar in. Binnen het uur heeft alles weer een plekje voor de terugreis. Het inchecken doen we morgen wel op het vliegveld. De stoelen en zo heb ik toch al vastgelegd, dus dat is een formaliteit.

Lekker nog even douchen, en wat drinken. Daarna met de tram tot het Aria Hotel. Daar nog even de casino vloer verkennen. En dan is deze vakantie onderhand ten einde. Het is, na bijna 4 weken, ook wel mooi geweest. Weggaan is leuk, maar naar huis gaan is ook weer lekker.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Jeetje wat is het voorbij gevlogen zeg! Geniet nog even en goede reis terug 😘

Sharon 2023-09-28 07:03:39

Wat gaat de tijd snel, zo zit je weer aan de tafel op de de Indijk.🙈 Maar wel weer met een bagage vol indrukken die herinneringen worden. Hartstikke mooi en waardevol. Ik wens jullie een goede en veilige reis terug. Welkom weer. 🥰💋

Jeannette 2023-09-28 08:23:23

Dank jullie wel. We hopen ook op een goede reis. Tot snel!

lee-en-han-reizen 2023-09-28 16:26:29
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.