Het einde in zicht.

Verenigde Staten, Las Vegas NV 89109

De laatste vakantiedag is weer aangebroken. En die gaan we de hele dag aan het zwembad doorbrengen. Aan het einde van de dag gaan we alvast de koffer grotendeels inpakken.

Gisteren een hele verhandeling gehouden over het bewust omgaan met water, maar vandaag is ineens het tweede zwembad ook open! 😁 Voor ons niet erg vandaag. Kunnen we de hele dag uit twee baden kiezen, want we zitten op het middenterrein, tussen de twee baden in.

Er is natuurlijk ook niet zoveel te melden als je de hele dag aan het zwembad zit. Beetje zonnen, lekker lezen en regelmatig even af koelen in het water. Ook telkens even een wandelingetje naar de bar voor een gratis beker water met ijsklontjes. Een lunch met een sandwich voor mij en salade voor Leon. En voor je het weet is het 5 uur en gaat het zwembad sluiten.

Daarna op de kamer alvast zoveel mogelijk de koffer ingepakt, die best wel leeg blijven! We hebben namelijk wel wat kledingstukken meegenomen die hier achter blijven. Bij het stapeltje leggen we meestal een briefje, dat na een klein wasje, het mogelijk nog voor iemand te gebruiken is. Weet het hotel tenminste ook dat het bewust is achtergebleven. Gisteren bij het shoppen niet overdreven veel gekocht, dus dan blijft de koffer aardig leeg.

Leon is nog even op fourageer-tocht naar de CVS. Nog wat te drinken voor op de kamer vanavond, en een snoepie en een chippie voor de reis morgen.

Straks zoeken we nog even wat te eten op. Moet niet moeilijk zijn met alle mogelijkheden in het hotel zelf en de aangrenzende Miracle Miles Shops. En nog een poging wagen om een grote klapper te maken.😂 En dan zit de vakantie er weer op. Morgen volgt nog een verslag van de thuisreis, en zit ook dat erop.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.