Happy Birthday, Leon

Verenigde Staten, Las Vegas NV

Vandaag is de verjaardag van Leon en als je jarig ben mag je kiezen wat er gebeurd. Daarom gaan we in ieder geval naar het zwembad! Want dat wil hij graag als hij in Las Vegas is. Niet om te zwemmen, maar om te zonnen.

We halen eerst even een broodje bij de CVS winkel die aan het hotel vastzit. We moeten tenslotte ook ontbijten! Maar het broodje mag niet mee naar het zwembad, dus eten we deze, op een bankje in de gang, op.
Bij zwembad een lekker plekje gezocht. Ik ben even teruggelopen voor een goeie koffie van de Starbucks. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!!

Tot ongeveer kwart voor 12 zijn we bij het zwembad gebleven. Tussendoor af en toe het water in om af te koelen. Maar we hebben vanmiddag nog iets op t programma, dus we moeten gaan aankleden.

We hebben een warme wandeling voor de boeg. We moeten namelijk naar Planet Hollywood om kaarten af te halen voor een show die Leon van mij voor zijn verjaardag heeft gekregen. Een magic comedy show van Nathan Burton. De show zelf begint pas om 4 uur, maar de kaarten moeten minimaal een uur voor de show afgehaald zijn.

Omdat ik ergens in de Miracle Mile Shop de kaarten op moet halen, en daar moet gaan zoeken, heb ik liever wat meer tijd.
We vinden de box office van het Saxe Theater na het doorkruisen van een flink deel van het winkelcentrum.

Daarna hebben we nog zo' n 3 uur te overbruggen. Dus op zoek naar een snelle lunch in het Planet Hollywood Casino. Niet echt wat gevonden. Wel even zitten spelen en wat gratis drankjes gescoord. Later weer teruggelopen naar het theater, en de lunch gebruikt bij een Panda Express.

De show van Nathan Burton was grappig en verbazingwekkend. Het uurtje vloog voorbij! Leon krijgt ook nog een buffet bij het Bellagio als kado. Maar we hebben na de late lunch nog geen honger. Daarom lopen we op ons gemak naar de overkant en maken wat foto's hier en daar.

We spelen ook wat in het Bellagio, nadat ik mijn voucher voor een 2for1 dinner weer heb ingeleverd bij de MLIFE balie. Als we om kwart voor 8 aansluiten in de rij voor het buffet, lijkt het net een populaire attractie bij de Efteling. Ik verwacht een wachttijd van 3 kwartier.

Het mag wel weer erg lekker zijn!!
We hebben straks nog wel een afterdinner walk voor de boeg. Kunnen we de calorieën er weer een beetje aflopen

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Aha de kerstman heb je ook al gezien....die man is ook overal he...

Jeannette 2017-09-22 17:07:09
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.