Volop in de voorbereiding.

Nederland, Harmelen

Na een hectische en verdrietige periode i.v.m. de verzorging en het overlijden van onze (schoon-)moeder, nu toch volop bezig met de voorbereidingen voor onze reis richting Amerika.
Over ruim drie weken vertrekken we vanuit Amsterdam, via Wenen naar Miami. Daar blijven we een paar dagen.
Via de kust van Florida, en South en North Carolina reizen we vervolgens naar Washington DC. Ook hier blijven we een paar dagen.
Daarna vliegen we, met een binnenlandse vlucht, naar Las Vegas, om een paar dagen bij te komen en alleen maar van de zon en het nietsdoen te genieten.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Beste Hannie, Jullie gaan toch niet 49 dagen weg, zoals ik bij reisduur lees? Heb zelf in de periode 1989 t/m 1993 bijna 3 of 4 keer per jaar gevolgen van A'dam naar Miami. Dan huurde in een auto op Miami International door mijn visa pas op de balie te "gooien". Na meestal een weekje aan de Collins Ave. aan de Miami beach vloog ik voor meestal 3 weken voor 100,- dollar naar Paramaribo. Als ik dit alleen visualiseer wil ik met jullie mee: zijn jullie koffers ruim? groet, Ram

Ram 2019-05-16 16:36:37

Hallo Ram, We gaan inderdaad geen 49 dagen weg, maar ik neem de Pindat periode altijd wat ruimer. Dan kan ik voor en na de reis nog opmerkingen en aanvullingen toevoegen. We verblijven na aankomst 3 nachten in Miami, ook op Collins Avenue ! Daarna gaan we de gereserveerde auto ophalen op het vliegveld, en begint de roadtrip richting Washington. Nadat we daar ook 3 nachten zijn gebleven, vertrekken we met een binnenlandse vlucht voor de laatste 6 nachten naar Las Vegas. En, helaas voor jou, hebben we geen ruime koffers, want ze moeten natuurlijk elke dag in en weer uit de auto. Maar misschien door het lezen van mijn verslagen ben je er toch een beetje bij !

Hannie, 2019-05-16 20:14:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.