Alweer de laatste echte vakantiedag!

Verenigde Staten, Las Vegas

Time flyes when your having fun! Al bijna weer een einde aan deze vakantie. Maar we kunnen nog even genieten na een enerverende avond en nacht.

Gisterenavond had ik genoeg punten op mijn spelerskaart. Ik mocht daarom nog een keer aan het rad draaien voor gratis speelgeld. Dit werd een bedrag van $200.
Al spelend heb ik daarmee voor mijzelf $190 gewonnen.

Maar Leon spande de kroon. Hij was al redelijk hoge bedragen aan het winnen op apparaten waar je normaal gesproken een paar dollar wint. Op een gegeven moment heeft hij een bonus-spel op een Quick Hit machine. Er vallen 8 of 9 Quick Hit symbolen. Omdat hij voor het laagste bedrag van $0,60 speelt krijgt hij 1/5 deel van de bijbehorende jackpot. Dat is een hele leuke prijs van ruim $850,00!

Hij is helemaal in de winning mood. Als ook hij dan aan zijn punten is op zijn spelerskaart, en ook hij $200 gratis speelgeld krijgt, blijven we nog even hangen. Uiteindelijk kakte ik rond een uurtje of 3 in. Ben tenslotte geen 20 meer. 😅

Dat betekent dat het vanmorgen ook niet zo soepeltjes ging. Bij Leon wel, dat is een echt ochtendmens. Die lag om 9 uur al met gestrekte kuiten op het zonnebed bij het zwembad. Ik ben tot half 10 op bed gebleven. Heb mijn broodje op de kamer opgegeten. En rond half 11, met koffie, zakte ik ook op mijn bedje in de zon neer.

Straks vast, het grootste gedeelte, van de koffer inpakken. Met vooral nieuwe kleding, vooral voor Leon. Ik heb wel een redelijk lege koffer, omdat ook ik dit jaar veel kleding meegenomen had, die ik hier achtergelaten, of weggegooid heb.
Dat inpakken nu scheelt voor morgen weer stress, het kan maar vast gedaan zijn!

Deze keer tot 1 uur bij het zwembad blijven hangen. Toen bij onze plaatselijke snackbar een heerlijk huisgemaakte frites gehaald als lunch. Deze op de kamer lekker opgepeuzeld.

Op ons gemak daarna de koffers ingepakt. De kleren die achter blijven uitgezocht en apart in een tas gedaan. Morgen doen we er een briefje op, dat het evt. voor de (vele) daklozen nog bruikbaar is.

De bon van MyVegas voor het buffet bij Excalibur in mijn tas gestopt, evenals de vlucht bescheiden. Kan ik bij terugkomst in ons hotel gelijk online inchecken en de boardingpass voor morgen uitprinten.

In het Excalibur even rondgelopen in het, voor ons, inmiddels vertrouwde hotel. Hier en daar een spelletje gedaan, maar absoluut niet zo succesvol als gisteravond!

Rond 5 uur naar boven gegaan voor het buffet. We raken onderhand verzadigd van al die buffetten. Dus we eten allebei maar een bescheiden hoeveelheid. Rond half 7 stappen we weer in de auto. Op de weg rond Excalibur is het opnieuw druk en hectisch, met opnieuw veel politie. Maar ik weet nu waarom. Er is een groot concert vandaag in de T-mobile Arena, naast het Excalibur, met o.a. Pink, Goldplay en andere grote namen.

Maar we bereiken ongeschonden de parkeergarage van ons hotel. Daar gelijk maar bij de eerste de beste computer met printer in gecheckt op beide vluchten voor morgen. Voor de vlucht naar Amsterdam nog even de stoelen gewijzigd. Daarna de boardingpassen uitgeprint. Is dat in ieder geval ook weer geregeld.

Leon heeft op zijn spelerskaart nog geld staan voor vrije spelen. Dus duiken we het casino weer in . Hopend op weer zo'n klapper als gisteravond.😆 Echter, ik verlies alleen maar. En Leon haalt uiteindelijk met zijn vrije spelen ongeveer $150 op. Die kan nog even verder.

De korte nacht gaat zich bij mij wreken, en ik zit verschrikkelijk in te kakken. We doen daarom nog even gezamenlijk wat boodschappen voor het ontbijt morgen. En wat te snacken en te snoepen voor tijdens de reis. Daarna verdwijn ik naar boven. Leon speelt nog even door. Ik werk dit verslag nog even bij, en ga dan lekker onder de wol. Even voorslapen voor de reis van morgen.😪

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Een hele fijne terugreis. Liefs Eddy en Jannie

Jannie 2017-09-24 08:50:46

Goeie reis terug!!!

Jeannette 2017-09-24 13:38:17
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.