Laatste klusjes en incheck-gedoe!

Nederland, Harmelen

Het is de dag voor vertrek. Gisteren al gedag gezegd bij mijn moeder. Vandaag de laatste klusjes gedaan zoals: effe stofzuigen, koffer voorzien van laatste dingetjes, wasje gedraaid en lekker buiten op de droogmolen laten drogen, plantjes water gegeven, vissen nieuw voer gegeven enz.

En toen was het tijd om in te checken. Ik heb wel tien pogingen gedaan, met de nodige tijd ertussen, maar het lukt me niet !! Allerlei gegevens nog eens gedubbelcheckt, maar ik kan niets vinden dat niet correct zou zijn.
Ik krijg telkens de melding dat ik niet in kan checken omdat we een Esta nodig hebben. Daarom moeten we ons maar melden bij de KLM incheckbalie morgenochtend.

Het is wel weer even balen, we hebben allebei een, op 24 augustus, goedgekeurde ESTA. Waarom het dan niet mogelijk is in te checken?? Geen idee.
Heb het maar losgelaten en we zullen ons maar melden bij de KLM incheckbalie, morgenochtend.

In ieder geval hebben we veel zin om richting Las Vegas te vertrekken.
Ik zal vanaf morgenochtend de blog weer regelmatig gaan bijhouden, vanaf het moment van opstaan en vertrek morgen. We vliegen om half 1 vanaf Schiphol, dus hoeven zeker niet op een onchristelijke tijd op te staan.

Alleen hopen dat het inchecken morgen wel soepeltjes verloopt!!
We gaan het zien.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.