Lazy sunday.

Verenigde Staten, Las Vegas

Weer even wat langer blijven liggen, en daarna met zijn tweetjes ontbeten. De koffiezetter doet t echt niet, zoals ik gisteren ook al dacht.
Voordat we om half 10 richting zwembad gaan, een briefje achtergelaten voor de schoonmaakster. Gevraagd om een apparaat dat t wel doet, en als aanmoediging een briefje van 5 dollar. Ben benieuwd of het gaat werken.

Omdat het weer niet helemaal meewerkt, wel warm maar zwaarbewolkt, besluiten we naar de Strip te lopen. Daar wat nieuwe dingen te bekijken, zoals The Linq, hotel/winkelgebied met groot reuzenrad. Wat opgeknapte hotels, zoals het Cromwell. Natuurlijk de fontein van het Bellagio, en de binnen tuin daar. Maar die waren ze net aan het ombouwen naar het herfst-thema.

Natuurlijk ook af en toe een Casino meegepakt. Lekkere gegeten bij Panda express. En 's avonds weer mooie sfeerfoto's gemaakt van o. a. De gondeliers bij het Venetian.
Het blijft overigens opvallend druk in Vegas.
Morgen een dagje outlet shoppen.
Nu eerst lekker slapen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.