Another day in.... Las Vegas

Verenigde Staten, Park MGM

Na allebei een goede nacht te hebben gehad begonnen we weer aan in nieuwe dag in Las Vegas. vergelijkbaar met die van gisteren.
We beginnen om 9 uur weer in het zwembad, tot een uurtje of half 1. Dan gaan we eens naar het Luxor voor een buffetje. Daarna is het nog even open.

Aan het zwembad was het gelijk zonnig. Wel anders dan de vorige 2 dagen.
We realiseerde ons ook dat we nog $50 resort credits op ons conto hadden staan. Als extraatje bij het boeken gekregen, net als 3 gratis nachten en $40 speelgeld. Als we dat vandaag niet gebruiken komen we er niet meer aan toe. Voor morgen staat namelijk iets buiten het hotel op het programma.

Dus toch maar geïnvesteerd in een belachelijk dure cocktail voor ons allebei.😜 Want bovenop de resort credit van $50 moet ik hiervoor nog $10 bijbetalen. Dit is dan wel weer inclusief fooi. Dus maar flink van genieten.

We gaan naar het Luxor binnendoor via New York New York. Daarna via de loopbrug richting Excalibur. Daar gaan we linksaf naar de tram die ons, via Mandalay Bay, bij het Luxor afzet. Voor de balie van MGM Rewards, waar de voucher voor het 2for1 Buffet wordt omgezet naar credits op je kaart staat een aardig rijtje. Dus nog even geduld voor we aan het buffet kunnen beginnen.

Het buffet viel wat tegen. Misschien wel omdat we wat later waren. We begonnen rond kwart voor 2 aan het buffet. Het sluit om 3 uur, want bijna nergens hebben ze meer een diner buffet. Rond een uurtje of kwart voor 3 waren we er wel klaar mee. Nog eventjes in het Luxor rondgehangen.

Met de tram weer terug naar het Excalibur. Vanaf daar weer door New York New York naar ons eigen hotel. Omdat de shop en tentoonstelling van de extravagante kleding en accessoires van Lady Gaga nu open was, daar even wat foto's gemaakt. O.a. van haar vleesjurk en vleesschoenen, rare hoofddeksels en mooie jurken.

Daarna zijn we bij ons in het hotel naar de tram gelopen die ons naar het Bellagio brengt. Helaas is de tentoonstelling in het Conservatory weer onder constructie. Men verwacht dat hij rond het weekend weer af is, dus hebben we volgende week nog een kans om het te gaan bekijken. We hebben wel vast een kijkje genomen in de Kerst-winkel van het Bellagio.

Daarna ook even daar de casinovloer opgeweest. Tot een uurtje of half 10. Met de tram weer terug naar ons hotel. Daar is het even iets drukker dan de afgelopen dagen. Heeft waarschijnlijk alles te maken met het concert van Aerosmith in de concertzaal van Park MGM. Maar dat geeft niet, geeft wat meer reuring. Wijzelf taaien om half 11 af naar onze kamer. Nog een borrel en een hapje, en de laatste hand aan dit verslag. Morgen weer een nieuwe dag.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Zo mam?! Wat een dure cocktails!! Maar goed dat ik niet mee ben, haha. Hopelijk waren deze wel de moeite waard!

Haas 2022-09-16 14:18:02

Ze waren zeker lekker en ook heel groot. Als ik geen gratis resort credits van $50 had gehad zou ik ze ook zeker niet gekocht hebben!😉

lee-en-han-reizen 2022-09-16 17:43:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.