Las Vegas, eerste hele dag.

Verenigde Staten, Clark County

Na een heerlijke nacht, zit ik om 10 uur aan het ontbijt bij het zwembad. De koffie (Starbucks) met nog wat left-over koekjes. Leon stond om 9 uur al voor de poort van het zwembad, zoals gebruikelijk, te wachten tot hij erin mocht. Toen draaide ik me nog lekker een keertje om in bed. Want, hè, het is vakantie!

Gisterenavond, na een heerlijk buffet bij Aria, niet onverdienstelijk op de machines bij Aria gespeeld. Op de Strip bij de CVS wat flesjes water gekocht, voor het innemen van de pillen. De rest van de avond in Harrah's gespeeld. Dit was minder succesvol dan eerder op de avond.

Om half 2 richting de kamer gegaan. Hebben we het nog lang uitgehouden. Als je nagaat dat we 's nachts om 3 uur opgestaan zijn, de tijd in de loop van de dag ook nog 3 uur achteruit gegaan is. Dan hadden we er een aardig dagje opzitten.

Vandaar dat ik vanmorgen wat langer bleef liggen. Straks gaan we ergens uitgebreid brunchen. Vandaar dat minimalistisch ontbijt. We hebben diverse MyVegas brunchen om uit te kiezen. Straks even bekijken wat we de rest van de dag gaan doen. Nu eerst even van het zwembad genieten.

Daar hebben we ineens door dat we in het derde hotel op deze rij langs de Strip zitten. We hebben al eens in het Flamingo overnacht. We hebben in het Imperial Palace overnacht, in de periode dat het werd geremodeld/verbouwd naar het huidige The Linq. En nu dan in de derde hotel van dit rijtje langs de Strip.

De brunch hebben we in Mandalay Bay genuttigd. Dat is het hotel waarvandaan, 2 jaar geleden, de festivalgangers van een countryconcert doodgeschoten werden door een gestoorde man. Een redelijk buffet gegeten. Daarna even blijven spelen in het casino. Als we weer naar buiten komen is het drukkend warm, maar zwaar bewolkt.

Eerst maar de auto terugbrengen naar het hotel. Dat gaat nog niet vanzelf, want het is ook gewoon druk op de Strip, op deze vrijdag. Waarschijnlijk party-people voor het weekend. Maar er is ook een of ander bokswedstrijd in het MGM. De rest van de avond even richting Treasure Island, ons hotel twee jaar geleden. Altijd leuk om weer even rond te lopen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Als jullie langer in Las Vegas blijven, zou ik nog een paar Eem gokje wagen?? Wie weet: “ hoe een koe een haast vangt.”

Ram 2019-06-15 21:00:39

Hallo Ram, Voor die gokjes zijn we ook in Las Vegas, naast allerlei andere redenen. Maar het maakt altijd onderdeel uit van onze dagen in Las Vegas. Groet Hannie

lee-en-han-reizen 2019-06-23 14:22:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.