Las Vegas met een stukje natuurschoon.

Verenigde Staten, Las Vegas Nevada

Een prima nachtje in Lake Havasu achter de rug. Een ontbijtje gehad dat voldoende was. Nu de auto in om richting Las Vegas te gaan. Ik las van de week, maar dat kan ook nepnieuws zijn, dat Trump 2 dagen in Las Vegas zou zijn. Gisteren en eergisteren, dus die poppenkast gaan we net missen.

Voordat we ons in de andere poppenkast gaan storten, op de Strip, gaan we eerst nog naar Red Rock Canyon waar we zo'n 6 à 7 jaar geleden voor het laatst waren. Dit is een mooi stukkie natuur, om de hoek bij Las Vegas.
We nemen de snelste route. Dan doen we er ruim tweeënhalf uur over. Binnendoor is het ruim 4 uur. Dan blijft er weinig tijd over om Red Rock Canyon te bekijken.

Rond 12 uur zijn we bij het park. We hebben ruim anderhalf uur genoten van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Dan wordt het tijd voor de glitter en glamour van Vegas. We gaan gewoon richting Bally's hotel en casino, en kijken of we iets vroeger kunnen inchecken. Dan gaan we snel het zwembad in. En anders moeten we ons vermaken tot 4 uur, als we wel kunnen inchecken. Dat gaat ook wel lukken, denk ik.😆
Vroeg inchecken is geen enkel probleem, we krijgen een mooie kamer op een hoge verdieping. Ben er alleen nog niet helemaal uit welke verdieping.😐
Om drie uur zijn de koffers uitgepakt, hebben we even een koud drankje op, en zitten we, met gestrekte kuiten, in de zon bij het zwembad. Heerlijk.

Vanavond vast de eerste MyVegas reward gebruiken voor een diner buffet, bij The Mirage, of het Bellagio. Gaat allemaal lukken, de komende dagen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

zie er allemaal mooi uit daar !!!

adri 2018-06-25 10:13:19
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.